KUKátko - PAMĚŤ- Předvánoční repríza

13.12.2019 19:00

PAMĚŤ

Představte si dokonalou společnost. Společnost, kde jsou všichni slušní, zdvořilý, ohleduplní, pomáhají si na vzájem. Neexistují války, není chudoba, hlad, nemoce. Žádné špatné emoce, žádný strach, žádná nejistota. Už od narození je život každého člověka detailně sledován a opečováván společenstvím a systémem neporušitelných pravidel k bezchybné dokonalosti. Šťastní lidé v tomto světě jsou jen ochuzeni o pár pro nás běžných věcí. City. Vzpomínky. Umění a barvy. Možnost volby. .. Stojí to za onu dokonalost? Nebo může být snaha po dokonalosti záležitostí nesmírně krutou?

Je možné vytvořit dokonalou společnost? Čeho všeho jsme ochotni se vzdát v touze po dokonalosti a blahobytu? Je v našich životech důležitá možnost volby? Je možné být opravdu šťastný a přitom nikdy nepoznat bolest a smutek? Jsou pro společnost důležité vzpomínky předchozích generací? Jsme zodpovědní za to, jaký život vedeme a v jaké společnosti žijeme?

Hrají: Amrichová Hermína, Červenková Adéla, Dohnalová Koleta, Horáková Emma, Kintera Emma, Kozlová Anežka, Lada Matyáš, Linhartová Soňa, Mašková Agáta, Tjunikov Max, Vojvodová Anna

Režie: Ivana Sobková

 

 

 

Kontakt

Divadlo KUK! Ivana Sobková
K.U.K.z.s.
ZUŠ Štítného 5 Praha 3
+420 775 290 874 kukatastrof@gmail.com