KULTURA NA ŠŇŮŘE/CULTURE ON TOUR

13.08.2022 14:00

KULTURA NA ŠŇŮŘE/CULTURE ON TOUR v Želivě

V sobotu 13.srpna 2022 nabídneme  rozmanitý kulturní festivalový program pro všechny generace. Začínáme již ve 13.00 v Želivě, kde artově rozžijeme okolí lokality Kocanda (Hotel Na Kocandě, kocanda.cz).  Těšit se můžete na živou hudbu, fyzické básnictví, improvizace, divadelní představení i videomapping.

Vystoupí soubor KUK a další hosté, např. kapela DOTmy z Prahy, Petr Váša z Brna a loutkové divadlo TYAN z Plzně...

Podrobný program i s festivalovou mapkou akce „Kultura na šňůře/Culture on tour“ bude s předstihem zveřejněna na stránkách www.kukdivadlo.cz.

Z programu vybíráme:

FYZBAS – performativní KUKteam Petra Váši

KOMEDIANT BOŽÍ – TYAN (Roman Černík, Petr Brůček)

HRA O ČAS -  KUKátko (Mladá scéna 2022)

OTAZNÍK - KUKíci (Dětská scéna 2022)

 

Pozvánka /tisková upoutávka:

Pozvánka na akci KULTURA NA ŠŇŮŘE/CULTURE ON TOUR

Divadelní soubor KUK (Vás) zve na malý kulturní festival, který nabídne rozmanitý program pro všechny generace. Těšit se můžete na živou hudbu, divadelní představení, improvizace, fyzické básnictví, autorské čtení i videomapping. Festivalové dění se rozžije od 14.00 v okolí hotelu Na Kocandě v Želivě.

Vystoupí soubor KUK a další hosté, např. kapela DOTmy z Prahy, fyzický básník Petr Váša z Brna a loutkové divadlo TYAN z Plzně...

Podrobný program i s festivalovou mapkou akce „Kultura na šňůře/Culture on tour“ bude s předstihem zveřejněn na stránkách www.kukdivadlo.cz.

 

 

Kontakt

Divadlo KUK! Ivana Sobková
K.U.K.z.s.
ZUŠ Štítného 5 Praha 3
+420 775 290 874 kukatastrof@gmail.com